Levering

De verzendingkosten voor alle bestellingen op Shima-Uma.be bedragen 7,39 €. De leveringstijd bedraagt 2-4 werkdagen, nadat u de bestelbevestiging hebt ontvangen. Opgelet: we leveren NIET aan postbusadressen.

Orderverwerking en verzending

Onze distributiecentra zijn van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.30 uur geopend. Bestelt u binnen deze openingstijden dan verzenden wij uw bestelling de volgende werkdag (behalve op feestdagen). Houd u er rekening mee dat de leveringen aan afgelegen adressen tot 3 dagen langer kan duren. Bestellingen worden verzonden per DPD. Indien een artikel niet op voorraad is wordt dat op deze pagina duidelijk aangegeven. In het onwaarschijnlijke geval dat er een fout in ons voorraadbestand is, of indien een besteld product een ongebruikelijke lange levertijd heeft, nemen wij uiteraard contact met u op om de situatie uit te leggen.

Koerierslevering

Alle bestellingen worden door onze logistiek partner DPD geleverd. DPD leveringen vereisen een handtekening. Mocht u vragen hebben over de levering, neem dan a.ub. contact op met: verkoop@shima-uma.be