Wij zijn een Engelse reseller (ICT service provider ) van printerbenodigdheden, hardware en kantoorproducten. Wereldwijd leveren wij binnen een dag aan huis, bedrijven en scholen ...... kortom, overal waar u maar kunt bedenken.

Wij staan garant voor een klantenservice die onze medewerkers uw bedrijf leveren en en bovendien de juiste kennis hebben u te helpen met het vinden van het juiste product, op de juiste tijd en voor de beste prijs.

Omdat internet de hele wereld naar uw computer heeft gebracht is het vaak moeilijk te weten van wie u iets koopt en hoe u met ze in contact kunt komen. Wij verschuilen ons niet achter een e-mailadres (hoewel wij er naar streven alle emails onmiddelijk te beantwoorden als deze binnen komen op verkoop@shima-uma.be, Graag hebben wij menselijk contact door met klanten via de telefoon te spreken! Bel ons a.u.b. op 0800 78466, Wij horen graag van u!

Uw gegevens zijn erg belangrijk voor ons dus alle transacties zijn beveiligd met VeriSign. Alle informatie die u ons geeft zal alleen door ons gebruikt worden om uw bestelling goed en zo snel mogelijk af te leveren. Wij hebben voor meer dan €3 miljoen in voorraad en wij verzenden ’s nachts, zodat u er altijd van op aan kunt dat u de goederen die u nodig heeft op tijd ontvangt.

Als u nog verdere vragen heeft ga dan naar onze contactpagina, waar u alle informatie vindt om met ons in contact te komen.